Фінансово-економічні аспекти безпеки продовольчого ринку - Арич, Михайло Іванович; Олексин, Артур Григорович (My University, 2021)
У роботі висвітлено основні складові та особливості фінансово-економічної безпеки продовольчого ринку. Так, проаналізовано понятійно-категоріальний апарат досліджуваних термінів, фактори впливу, економічні умови та принципи формування безпеки продовольчого ринку; досліджено ключові напрями, методи державної політики в сфері дотримання фінансово-економічної безпеки продовольчого ринку; вивчено та узагальнено структуру та складові механізму, а також загрози та потенційні можливості підвищення рівня фінансово-економічної безпеки продовольчого ринку.
Keywords: страхування; безпека продовольчого ринку; харчова промисловість; конкурентоспроможність підприємства; ефективність; кафедра фінансів; insurance; food market security; food industry; competitiveness of enterprise