Дудко, Сергій ДмитровичБутнік-Сіверський, Олександр БорисовичШматкова, Галина Карпівна2012-12-192012-12-192003https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4634Методичні рекомендації встановлюють єдині підходи до формування собівартості продукції (робіт, послуг) і визначення фінансових результатів на підприємствах пивоварної та безалкогольної промисловості з урахуванням Положень (стандартів) бухгалтерського обліку.Guidelines establish common approaches to the formation of the cost of goods (works, services) and determine the financial results of the business of brewing and soft drinks industry based regulations (standards).otherбезалкогольні напоїsoft drinksплануванняобліккалькулюваннясобівартість продукціїположення (стандарти)пивоplanningaccountingcostingproduction costsprovisions (standards)beerкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвМетодичні рекомендації з планування, обліку і калькулювання собівартості продукції на підприємствах пивоварної та безалкогольної промисловості з урахуванням Положень (стандартів) бухгалтерського облікуOther