Хоптинська, Сніжана Броніславівна2022-10-122022-10-122022Хоптинська, С. Б. Дослідження використання продуктів переробки коноплі при виробництві хліба із пшеничного сортового борошна та впровадження нового виробу у проєкті хлібозаводу в м. Волочиськ Хмельницької області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Сніжана Броніславівна Хоптинська ; наук. керівник Наталія Олексіївна Фалендиш. – Київ, 2022. – 169 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38043otherкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівконопляний шротконопляний протеїнхліб пшеничнийбіологічна цінністьнезамінні амінокислотиДослідження використання продуктів переробки коноплі при виробництві хліба із пшеничного сортового борошна та впровадження нового виробу у проєкті хлібозаводу в м. Волочиськ Хмельницької областіOther