Концептуальна модель розвитку об’єктів аграрної сфери економіки України - Гуткевич, Світлана Олександрівна (My University, 2012)
У статті розглянуті питання розвитку підприємств аграрної сфери економіки на рівні регіону. Запропонована модель, яка дозволяє прогнозувати стан об’єкта по етапах розвитку. In the article questions of development of enterprises of agrarian sphere of economy at the region level are considered. Model which allows forecasting the state of object on the stages of development is offered.
Keywords: інвестиційний проект; investment project; розвиток; аграрний сектор; інвестиції; модель; development; model; investments; кафедра міжнародної економіки