Коваль, Марина ОлександрівнаЛехнівська, Світлана ВасилівнаШвецова, Інга ВолодимирівнаШутюк, Віталій Володимирович2015-11-232015-11-232015Перспективи розвитку систем кріоконцентрування у виробництві соків / М. О. Коваль, С. В. Лехнівська, І. В. Швецова, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 23–24 квітня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015. – Ч. 1. - С. 259.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21801В роботі наведено дослідження процесу кріоконцентрування соків з утворенням суспензії льоду проводять з позицій досягнення необхідних технологічних і органолептичних показників соків. In this paper the research process kriokontsentruvannya juices to form a slurry of ice carried from the position of achieving the necessary technological and organoleptic characteristics juices.uk-UKконцентруваннязаморожуваннясікconcentrationfreezingjuiceкафедра технології консервуванняПерспективи розвитку систем кріоконцентрування у виробництві соківThesis