Бергер, Аліна Дмитрівна2018-06-252018-06-252018Бергер, А. Д. Стратегічне планування діяльності підприємства м’ясопереробної галузі в умовах євроінтеграції / А. Д. Бергер // Науковий вісник Херсонського державного університету. Серія «Економічні науки». ‒2018. ‒ Випуск 28. ‒ Ч. 1.‒ С. 71‒74.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27751У статті аналізуються умови євроінтеграції та їх вплив на стратегічне планування діяльності підприємств м’ясопереробної галузі. Викладений авторський погляд на сучасне стратегічне планування діяльності підприємстваз обґрунтуванням невирішених проблем м’ясопереробної галузі. Запропоновані заходи підготовки стратегічного плану підприємства. Визначені функціональні стратегії (виробнича, маркетингова, збутова, фінансова, інноваційна) з обґрунтуванням за кожною конкретних заходів для підприємств м’ясопереробної галузі з метою забезпечення їх сталого розвитку. The article analyzes the conditions of European integration and their influence on the strategic planning of the enterprises of the meat processing industry. The author's view on modern strategic planning of the enterprise with the justification of the unresolved problems of the meat processing industry is presented. Proposed measures for the preparation of the strategic plan of the enterprise. Identified functional strategies (production, marketing, marketing, financial, innovation) with justification for each specific measures for meat processing enterprises to ensure their sustainable development.підприємствоєвроінтеграціястратегічне плануваннястратегіязаходиінноваціїenterpriseeurointegrationstrategicplanningstrategymeasuresinnovationsкафедра маркетингуСтратегічне планування діяльності підприємства м’ясопереробної галузі в умовах євроінтеграціїArticle