Гуць, Віктор СтепановичКоваль, Ольга Андріївна2012-11-062012-11-062006Патент 17345 UA, МПК (2006) A22C 9/00 Спосіб масажування м'яса / Гуць В. С., Коваль О. А. ; Заявник і патентовласник - Національний університет харчових технологій. — № u200603855 ; заявл. 07.04.2006 ; опубл. 15.09.2006, Бюл. № 9, 2006 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3528Спосіб масажування м’яса, що включає обро- бку м’яса розсолом в ємкості-масажері, який від- різняється тим, що в масажері періодично утво- рюють глибокий вакуум, при якому розсіл закипає при визначеній технологією температурі. Method of massaging meat, including elcome- BCU meat brine in reservoir-massager that is of- characterized in that the massager regularly-formed form a high vacuum, in which the boiling brine in the specified process temperature.otherспосіб масажуванняmethod to massageм'ясомасажерmeatmassaging containerкафедра екологічної безпеки та охорони працікафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСпосіб масажування м'яса (Деклараційний патент на корисну модель № 17345)Other