Романова, Зоряна Миколаївна2014-05-162014-05-162001Романова, З. М. Характеристика обладнання для отримання високодисперсних порошків з рослинної сировини / З. М. Романова // Наукові праці Українського Державного університету харчових технологій. – 2001. – № 10, Ч. ІІ. – С. 28–29.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14390Багато технологічних процесів харчової промисловості базуються на використанні тонкодисперс-них порошків рослинної сировини. Способів подрібнення також достатньо, проте небагато з них можна використати для отримання таких помелів. Для приготування продуктів дієтичного та дитячого харчування використовують екологічно чисті порошки, виробництво яких вимагає високих вимог щодо чистоти та режимів приготування. Lots of food processing processes based on the use of fine powders of plant material. Ways grinding also sufficient, but few of them can be used to obtain such grinding. For cooking dietary and baby food using environmentally friendly detergents whose production requires high demands on cleanliness and cooking modes.otherобладнаннявисокодисперсні порошкирослинна сировинаequipmentfine powderherbsкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваХарактеристика обладнання для отримання високодисперсних порошків з рослинної сировиниArticle