Стеценко, Наталія ОлександрівнаМірошников, Олег МиколайовичПодобій, Олена Валеріївна2013-08-072013-08-072013Стеценко, Н. О. Використання фосфоліпідної та білкової біологічно активних добавок при виробництві твердих сичужних сирів функціонального призначення / Н. О. Стеценко, О. М. Мірошников, О. В. Подобій // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали доповідей VI Міжгалузевої міжнародної науково-практичної конференції, 21-22 березня 2013 р. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. – С. 136-138.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9346В роботі запропонований спосіб виробництва твердого сичужного сиру із функціональними властивостями, збагаченого фосфоліпідами та білками. Фосфоліпіди вносять у вигляді біологічно активної добавки «Холін», а білки сироватки – у вигляді сухого концентрату. Has been proposed a method of cheese production with functional properties enriched phospholipids and proteins. Phospholipids are contribute as a dietary supplement "choline", and whey proteins - in the form of a dry concentrate.otherфункціональні продуктифосфоліпідисироваткасирfunctional foodsphospholipidswheycheeseкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології оздоровчих продуктівВикористання фосфоліпідної та білкової біологічно активних добавок при виробництві твердих сичужних сирів функціонального призначенняThesis