Винні шляхи Грузії, як приклад організації винних турів - Сологуб, Юрій Іванович (My University, 2012)
Винні тури в Грузії - це особливий розділ туристичної індустрії, який у світі зустрічається далеко не скрізь.
Keywords: винний туризм; Грузія; wine tourism; Georgia; кафедра туристичного та готельного бізнесу