Бабич, Ірина МихайлівнаМукоїд, Роман МиколайовичВасилів, Володимир ПавловичКос (Гусарук), Тетяна Святославівна2024-04-292024-04-292018Нетрадиційні сорти винограду в Україні / І. М. Бабич, Р. М. Мукоїд, В. П. Василів, Т. С. Кос (Гусарук) // Продовольчі ресурси. – 2018. – № 11. – С. 7–12.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42973Метою дослідження було дослідити якісні показники малопоширених сортів червоного винограду і їх придатність для виробництва червоних винThe purpose of the study was to investigate the qualitative indices of the low-yielding varieties of red grapes and their suitability for the production of red winesukкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствачервоний виноградвиноматеріалантиоксидантна активністьбарвні речовинидубильні речовинисорт винограду ГолубокТемпранільйоred grapesantioxidant activitywine materialcoloring mattertannic substancesgrape variety PigeonTempranilloНетрадиційні сорти винограду в УкраїніArticlehttps://orcid.org/0000-0002-3058-3062https://orcid.org/0000-0002-3454-1484https://orcid.org/0000-0002-2109-0522https://orcid.org/0000-0002-1158-0763