Проблеми і наслідки науково-технічного прогресу в Україні - Муравська, Ірина Володимирівна (My University, 2014)
Науково-технічна революція поставила перед людством цілий ряд нових, досить складних проблем, з якими воно до цього або не стикалось взагалі, або вони не були на стільки важливими. The technological revolution has set a number of new humanity, very difficult problems with which it is to that faced or not at all, or they were not so important.
Keywords: науково-технічний прогрес; енергозбереження; економічне зростання; scientific and technical progress; Energy Saving; economic growth