Виробництво органічних молочних продуктів в Україні - сьогодення і перспективи розвитку - Поліщук, Галина Євгеніївна; Борова, Марина Павлівна (My University, 2015)
Органічний рух має високий статус у суспільстві та сприятливу ринкову кон’юнктуру. Він підтримується сукупністю дії бізнесу, держави та недержавних організацій. Основні положення нормативно-правової бази виробництва органічного молока-сировини та його преробки викладено у Постанові ЄС № 834/2007: Статтях 6, 8 - 10. The organic movement has a high status in society and favorable market conditions. It is supported by a set of actions of business, government and non-government organizations. The main provisions of the regulatory framework of organic production of raw milk and its prerobky set out in EU Regulation № 834/2007: Articles 6, 8 - 10.
Keywords: молочні продукти; перспективи розвитку; виробництво; dairy products; prospects; production; кафедра технології молока і молочних продуктів