Теоретичні підходи до визначення ефективності досягнення цілей - Ралко, Олександра Сергіївна (My University, 2010)
Розглянуто ряд існуючих підходів до формування, визначення та ефективності досягнення цілей. Проаналізовано, виділено та запропоновано визначення понять: ціль, ефективність досягнення цілей та підхід до формування системи вимірювання досягнення цілей. The article looks at the range of existent approaches of formulation, definition and efficiency of goals achievement. It analyses, highlights and proposes the definition of categories: goal, the efficiency of goals achievement and approach of the formulation the system of measuring efficiency of goals achievement.
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; ціль; досягнення цілей; ефективність; цель; goal; goals achievement; efficiency