Сивній, Іванна ІванівнаОболкіна, Віра ІллівнаКияниця, Світлана Геннадіївна2013-12-102013-12-102013Сивній, І. І. Перспективи використання журавлини при приготування оздоблювальних напівфабрикатів для борошняних виробів / І. І. Сивній, В. І. Оболкіна, С. Г. Кияниця // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : ІІ Всеукраїнська наук.-практ. конф., 2013 р. — К. : Нац. ун-т харч. технологій, 2013. — С. 45-47.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11941Метою проведених досліджень було удосконалення технології кремових оздоблювальних напівфабрикатів (вершкового та білкового кремів) і створення нових виробів з подовженим терміном зберігання, збагачених біологічно-активними речовинами за рахунок застосування пюре з журавлини. The aim of the research was to improve the technology of semi-finishing cream (cream butter and protein) and the creation of new products with extended shelf life, rich in biologically active substances through the use of cranberry sauce.uk-UKвершковий крембілковий кремтортитістечкапюре з журавлиниbutter creamprotein creamcakesmashed cranberriesкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПерспективи використання журавлини при приготування оздоблювальних напівфабрикатів для борошняних виробівThesis