Перспективи використання журавлини при приготування оздоблювальних напівфабрикатів для борошняних виробів - Сивній, Іванна Іванівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна (My University, 2013)
Метою проведених досліджень було удосконалення технології кремових оздоблювальних напівфабрикатів (вершкового та білкового кремів) і створення нових виробів з подовженим терміном зберігання, збагачених біологічно-активними речовинами за рахунок застосування пюре з журавлини. The aim of the research was to improve the technology of semi-finishing cream (cream butter and protein) and the creation of new products with extended shelf life, rich in biologically active substances through the use of cranberry sauce.
Keywords: вершковий крем; білковий крем; пюре з журавлини; butter cream; protein cream; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів