До 130 - річчя НУХТ. Історичні фрагменти методичної роботи кафедри - Хижняк, Віроніка Віталіївна; Мартиненко, Михайло Антонович (My University, 2014)
Колектив кафедри, крок за кроком, пройшов від А до В всі ключові історичні сходинки знаменного 130-ти річного високопрофесійного творчого шляху Національного університету харчових технологій і переконався, що унікальне героїчно-трагічне життя видатних математиків - патріотів є однією із славних складових славетної історії НУХТ, історії України. Department staff, step by step, passed from A to B all the key steps of the historic landmark 130-year-old highly creative way of National University of Food Technology and found that the unique heroic and tragic life of famous mathematicians - Patriots is one of the glorious glorious history of NUFT components, history of Ukraine.
Keywords: НУХТ; історія; history; NUFT; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.