Personal-Branding in Tourism Industry - Draganova, Diana; Primak, Tatiana (My University, 2018)
Branding issues in Tourism Industry are discussed. Розкриті питання брендінгу в галузі туризму.
Keywords: бренд; туризм; туристичні підприємства; brand; tourism; travel company; кафедра туристичного та готельного бізнесу