Токарчук, Сергій ВолодимировичГавва, Олександр МиколайовичКлимова, Олена Вікторівна2013-11-112013-11-112012Токарчук, С. В. Наукове обґрунтування параметрів пристроїв дозування і фасування пластичних харчових продуктів / С. В. Токарчук, О. М. Гавва, О. В. Клімова // Наукові праці НУХТ. - 2012. - № 43. – С. 101 – 106.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11155Представлено методику науково обґрунтованого визначення параметрів функціонального модуля дозування і фасування пластичних продуктів у споживчу тару з врахуванням реологічних характеристик продукції, структури пристрою та режимів дозування і фасування. Отримані результати можуть будуть використані для розробки нових високопродуктивних дозаторів поршневого типу для пластичних харчових продуктів, а також під час модернізації існуючих. Method of the scientifically grounded determination of parameters of the functional module of dosage and packing of plastic products in a consumer container taking into account rheological products, structure of device and methods of dosage, and packing was presented. The got results will be used for development of new highly productive metering devices of piston type for plastic food products, and also during modernization of existing.otherоб’ємний спосіб дозуваннямірний циліндрпластична продукціядозатор поршневого типуфасуванняvolumetric dosing methodmeasuring cylinderpasty productsmetering piston typepre-packingкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвкафедра мехатроніки та пакувальної технікикафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікаціїНаукове обґрунтування параметрів пристроїв дозування і фасування пластичних харчових продуктівArticle