Пічкур, Віталій ЯковлевичЛисий, Олександр ВіталійовичГрабовська, Олена ВячеславівнаКовбаса, Володимир Миколайович2018-06-062018-06-062014Дослідження основних фізико-хімічних властивостей набухаючих видів крохмалю / В. Я. Пічкур, О. В. Лисий, О. В. Грабовська, В. М. Ковбаса // Наукові праці ОНАХТ. – 2014. - Випуск 46, Том 2. — С. 148-151.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27580Наведено результати досліджень основних фізико-хімічних властивостей зразків набухаючого крохмалю, отриманого шляхом модифікації нативного крохмалю різного походження. Наведено результати досліджень основних фізико-хімічних властивостей зразків набухаючого крохмалю, отриманого шляхом модифікації нативного крохмалю різного походження. The results of investigations of the basic physical and chemical properties of swollen starch samples obtained by modifying native starch of various origin are presented.uk-UKмодифікований крохмальнабуханняекструзіяреологія,розчинністьвологоутримувальна здатністьmodified starchswellingextrusiongeologysolubilitymoisture retaining abilityкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології цукру і підготовки водиДослідження основних фізико-хімічних властивостей набухаючих видів крохмалюArticle