Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаАхмедлі, Ілля РашидовичСавич, Сергій Валентинович2019-05-222019-05-222019Ахмедлі, І. Овочеві снеки – здорова та швидка їжа / І. Ахмедлі, С. Савич, Т. Левківська // Матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів "Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті", присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р. – К.: НУХТ, 2019 р. – Ч.1. – С.308.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29311В роботі доведено можливість виробництва снеків з різних видів овочевих культур. Визначено оптимальні способи попередньої обробки для кожного овочу та встановлені оптимальні параметри процесу сушіння. The work proves the possibility of producing snacks from different species vegetable crops. The optimal methods of pre-processing for each are determined vegetables and the optimum parameters of the drying process are setuk-UKснекиsnacksздорова їжаhealthy foodовочіvegetablesкафедра технології консервуванняОвочеві снеки – здорова та швидка їжаThesis