Компас 3D V 14 «машинобудівної конфігурації» - Никитюк, Тарас Володимирович; Кадомський, Сергій Віталійович (My University, 2014)
Сучасний КОМПАС- 3D V14 і оновлені додатки машинобудівної конфігурації - це ефективні інструменти для вирішення вузьких спеціалізованих завдань машинобудування у галузі проектування. Modern KOMPAS- 3D V14 and updated applications engineering configuration - is an important tool for solving highly specialized tasks in the field of engineering design.
Keywords: Компас 3D V 14; Compass 3D V 14; машинобудівна конфігурація; технологічні вироби; engineering configuration; technological products; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв