Перспективи використання насіння льону як джерела повноцінного білка у виробництві кулінарної продукції для вегетаріанців - Бондар, Наталія Петрівна; Павлюченко, Олена Станіславівна (My University, 2010)
Досліджено використання насіння льону як джерела повноцінного білка для виробництва кулінарної продукції для вегетаріанської дієти в умовах закладів ресторанного господарства. The use of flax seed as a source of complete protein for the production of culinary products for vegetarian diet at restaurant institutions has been investigated.
Keywords: насіння льону; вегетаріанське харчування; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра готельно-ресторанної справи