Бондар, Наталія ПетрівнаПавлюченко, Олена Станіславівна2013-10-292013-10-292010Бондар, Н. П. Перспективи використання насіння льону як джерела повноцінного білка у виробництві кулінарної продукції для вегетаріанців / Н. П. Бондар, О. С. Павлюченко // Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 21 жовтня. – Х.: ХДУХТ, 2010. – С. 285-286.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10813Досліджено використання насіння льону як джерела повноцінного білка для виробництва кулінарної продукції для вегетаріанської дієти в умовах закладів ресторанного господарства. The use of flax seed as a source of complete protein for the production of culinary products for vegetarian diet at restaurant institutions has been investigated.uk-UKнасіння льонукулінарна продукціявегетаріанський раціонflax seedsculinary productsvegetarian dietкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиПерспективи використання насіння льону як джерела повноцінного білка у виробництві кулінарної продукції для вегетаріанцівThesis