Гуліда, Денис О.Кравченко, Антоніна ІванівнаІщенко, Тетяна ІванівнаГавриш, Андрій Володимирович2014-11-292014-11-292014Особливості складання раціону харчування для спортсменів / Денис Гуліда, Антоніна Кравченко, Тетяна Іщенко та ін. // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 472-473.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18861Все більшого розповсюдження набувають готелі для спортсменів або для людей, що ведуть здоровий спосіб життя й віддають перевагу відпочинку, що пов'язаний зі спортом.Готелі для спортсменів зазвичай розташовують при спортивних комплексах або в місцях, що за природними умовами підходять для розвитку певного виду спорту. Increasingly spread acquire property for athletes or people who lead a healthy lifestyle and prefer to rest, which is related to sportom.Hoteli for athletes is usually placed at the sports complex or where that natural conditions suitable for the development of a particular sport .uk-UKраціональне харчуванняbalanced dietспортсмениathletesвідпочинокrecreationкафедра готельно-ресторанної справиОсобливості складання раціону харчування для спортсменівOther