Максимальні підалгебри рангу n коформної алгебри АС(1,n) - Баранник, Анатолій Феодосійович; Юрик, Іван Іванович (My University, 1998)
Отримана повна класифікація І-максимальних підалгебр рангу n конформної алгебри АС(1, n).

The complete classification of I-maximal rank n subalgebras of the conformal algebra AC(1,n) is performed.
Keywords: класифікація; classification; ранг; підалгебри; ранг; rank; subalgebras; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.