Вовк, Софія ВасилівнаЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна2024-06-122024-06-122024Вовк, С. В. Перспективи використання гібридів фруктових та овочевих культур у консервуванні / С. В. Вовк, Т. М. Левківська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 1. – С. 225.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43447Для отримання плодів та овочів з певними властивостями, селекціонерами розроблено ряд гібридів. В роботі наведено коротку характеристику гібридів кісточкових, насіннєвих культур, ягід та овочівTo obtain fruits and vegetables with certain properties, breeders have developed a number of hybrids. The work gives a brief description of hybrids of stone crops, seed crops, berries and vegetablesukселекціягібридиовочіфруктиягодикафедра технології консервуванняselectionhybridsvegetablesfruitberriesПерспективи використання гібридів фруктових та овочевих культур у консервуванніThesishttps://orcid.org/0000-0001-7214-6584