Перспективи використання гібридів фруктових та овочевих культур у консервуванні - Вовк, Софія Василівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна (My University, 2024)
Для отримання плодів та овочів з певними властивостями, селекціонерами розроблено ряд гібридів. В роботі наведено коротку характеристику гібридів кісточкових, насіннєвих культур, ягід та овочів

To obtain fruits and vegetables with certain properties, breeders have developed a number of hybrids. The work gives a brief description of hybrids of stone crops, seed crops, berries and vegetables
Keywords: селекція; гібриди; овочі; фрукти; ягоди; кафедра технології консервування; selection; hybrids; vegetables; fruit; berries