Хоменко, Єлєна Михайлівна2024-03-272024-03-272023Хоменко, Є. М. Проект цеху перероблення винограду з отримання червоних виноматеріалів для виробництва ординарних десертних мускатних вин потужністю 1,5 тис. т винограду з обґрунтуванням вибору сорту винограду : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Хоменко Єлєна Михайлівна ; наук. керівник Світлана Іванівна Олійник. – Київ, 2023. – 55 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42284ukмускатвиноградспиртуваннякріплений десертний виноматеріалпідброджування м’язгиМускат ДонськийМускат Гамбурзькийкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПроект цеху перероблення винограду з отримання червоних виноматеріалів для виробництва ординарних десертних мускатних вин потужністю 1,5 тис. т винограду з обґрунтуванням вибору сорту виноградуOther