Бортнічук, Олег ВікторовичЦирульнікова, Віта ВалентинівнаДоценко, Віктор Федорович2017-09-262017-09-262017Бортнічук, О. В. Дослідження впливу лецитину на активність дріжджів при бродінні тіста з пшеничними висівками та молочною сироваткою / О. В. Бортнічук, В. В. Цирульнікова В. Ф. Доценко // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 22-23 березня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 78-80.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25908Для виявлення сутності біохімічних і мікробіологічних процесів, що відбуваються в тісті, доцільно було б вивчити вплив поліпшувача життєдіяльність дріжджів. To identify the essence of the biochemical and microbiological processes occurring in the test, it would be useful to study the effect of the improver on the life of yeast.uk-UKхлібобулочні виробиbakery productsмолочна сироваткаmilk wheyпшеничні висівкиwheat Branкафедра готельно-ресторанної справиДослідження впливу лецитину на активність дріжджів при бродінні тіста з пшеничними висівками та молочною сироваткоюOther