Інтенсифікація процесу екстрагування хмелю за допомогою низькочастотних механічних коливань у пивоварному виробництві - Запорожець, Юлія Владиславівна (My University, 2010)
Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв – Національний університет харчових технологій, Київ, 2010. Thesis for the scientific degree of candidate of technical sciences in specialty 05.18.12 - processes and equipment of food, microbiological cal and pharmaceutical industries - National University of food- new technologies, Kiev, 2010.
Keywords: екстрагування; низькочастотні механічні коливання; віброекстрагування; інтенсифікація; масоперенесення; хмельова сировина; гідродинамічна структура потоку; extracting; lowfrequencely mechanical vibrations; vibroextraction; diffusion; intensification; mass-transfer; hop raw material; hydrodynamic structure of flow; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв