Формування споживних властивостей здобних виробів підвищеної біологічної цінності - Шаповалова, Наталія Петрівна (My University, 2014)
У статті наведено результати експериментальних досліджень, доведено та обґрунтовано доцільність розробки булочки «Лляна»» з поліпшеним жирнокислотним складом, високими значеннями показників забезпечення добової потреби в жирних кислотах ряду Омега-3 та Омега-6. The results of experimental studies also proved the expediency of development buns "Flax" "with an improved fatty acid composition, high values of indicators providing the daily needs of a number of fatty acids Omega-3 and Omega-6.
Keywords: хлібобулочні вироби; bakery products; поліненасичені жирні кислоти; polyunsaturated fat; лляна олія; flaxseed Oil; кафедра експертизи харчових продуктів