Шаповалова, Наталія Петрівна2015-05-222015-05-222014Шаповалова, Н. П. Формування споживних властивостей здобних виробів підвищеної біологічної цінності / Н. П. Шаповалова // Формування і оцінювання асортименту, властивостей та якості продовольчих товарів : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції. - Львів : Растр-7, 2014. - С. 190-194.978-617-7045-65-5https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20613У статті наведено результати експериментальних досліджень, доведено та обґрунтовано доцільність розробки булочки «Лляна»» з поліпшеним жирнокислотним складом, високими значеннями показників забезпечення добової потреби в жирних кислотах ряду Омега-3 та Омега-6. The results of experimental studies also proved the expediency of development buns "Flax" "with an improved fatty acid composition, high values of indicators providing the daily needs of a number of fatty acids Omega-3 and Omega-6.uk-UKхлібобулочні виробиbakery productsполіненасичені жирні кислотиpolyunsaturated fatлляна оліяflaxseed Oilкафедра експертизи харчових продуктівФормування споживних властивостей здобних виробів підвищеної біологічної цінностіThesis