Скрипко, Ангелiна ПетрiвнаОболкіна, Віра ІллівнаКияниця, Світлана ГеннадіївнаСтрембіцька, Анастасія2014-10-232014-10-232014Здобне печиво підвищеної біологічної цінності / А. П. Скрипко, В. І. Оболкіна, С. Г. Кияниця, А. В. Стрембіцька / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : Міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 84.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17584Аналіз структури харчування населення України свідчить, що борошняні кондитерські вироби користуються попитом у всіх категоріях покупців, особливо у дітей та молоді. Враховуючи зростаюче споживання населенням кондитерської продукції, все більш пріоритетним є створення низькокалорійних і збагачених вітамінами, макро- і мікронутрієнтами виробів.otherбіологічної цінностікондитерська продукціяздобне печивобиологической ценностисдобное печеньекондитерская продукцияbutter cookiesbiological value and confectionery productsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівЗдобне печиво підвищеної біологічної цінностіThesis