Здобне печиво підвищеної біологічної цінності - Скрипко, Ангелiна Петрiвна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Стрембіцька, Анастасія (My University, 2014)
Аналіз структури харчування населення України свідчить, що борошняні кондитерські вироби користуються попитом у всіх категоріях покупців, особливо у дітей та молоді. Враховуючи зростаюче споживання населенням кондитерської продукції, все більш пріоритетним є створення низькокалорійних і збагачених вітамінами, макро- і мікронутрієнтами виробів.
Keywords: біологічної цінності; кондитерська продукція; здобне печиво; биологической ценности; сдобное печенье; кондитерская продукция; butter cookies; biological value and confectionery products; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів