Системний аналіз задач управління цукровим виробництвом в класі організаційно-технічних систем - Прокопенко, Тетяна Олександрівна; Ладанюк, Анатолій Петрович (My University, 2012)
Проаналізовано сучасний стан та проблеми цукрових підприємств, а також розглянуті основні тенденції розвитку інформаційних технологій на підприємствах цукрової промисловості. The present state and problems of the sugar companies, and covers the key trends in information technology in enterprises sugar industry are analyzed.
Keywords: цукрове підприємство; стратегічне управління; оцінка ефективності; sugar company; strategic management; evaluation of the effectiveness; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка