Національний університет харчових технологій2014-03-312014-03-312012Удосконалення процесів і обладнання - запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 10-11 квітня 2012 р., Київ / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України. - К. : НУХТ, 2012. - 155 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13556В збірнику, присвяченому ювілею кафедри «Процесів і апаратів харчових виробництв», опубліковано тези доповідей за результатами фундаментальних теоретичних розробок та надзвичайних прикладних досліджень у галузі процесів та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв, поданих на Міжнародну науково-практичну конференцію «Удосконалення процесів і обладнання — запорука інноваційного розвитку харчової промисловості». The collection dedicated to the anniversary of the department "Process and apparatus for food industries", published abstracts of the results of fundamental theoretical developments and extraordinary applied research in the field of process equipment for food, pharmaceutical and microbiological industries, presented at the International Scientific Conference "Improving processes and equipment - the key innovation of the food industry".процеси та обладнання харчових виробництвдослідженнятеоретичні розробкиprocesses and equipment for food productionresearchtheoretical developmentsУдосконалення процесів і обладнання - запорука інноваційного розвитку харчової промисловості