Старостенко, Олександра ТарасівнаСилка, Ірина МиколаївнаМатиящук, Олена Володимирівна2024-11-112024-11-112024Старостенко, О. Розширення асортименту кавових напоїв шляхом зміни технології приготування / О. Старостенко, І. М. Силка, О. В. Матиящук // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю, присвяченої 140-річчю НУХТ, 21 травня 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 66https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45606Об’єктом дослідження обрано технологію гарячих напоїв на основі кави розчинної, молока безлактозного та рослинного напою. Органолептичні показники отриманих кавових напоїв оцінювали методом сенсорного аналізу групою респондентів різного віку та статті.The technology of hot drinks based on instant coffee, lactose-free milk and herbal drink was chosen as the object of the research. The organoleptic indicators of the obtained coffee drinks were evaluated by the method of sensory analysis by a group of respondents of different ages and articles.ukкавагарячі напоїсенсорний аналіззаклади ресторанного господарстваcoffeehot drinkssensory analysisrestaurantsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїРозширення асортименту кавових напоїв шляхом зміни технології приготуванняThesishttps://orcid.org/0000-0002-2867-7414https://orcid.org/0009-0002-3477-3186