Рашевська, Тамара ОлексіївнаДвойнікова, О. П.2013-07-022013-07-022013Рашевська, Т. О. Актуальність включення прополісу як поліфункціональної добавки до складу маслної пасти / Т. О. Рашевська, О. П. Двойнікова // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування у XXI столітті : 79 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. - 2013. - С. 403-404.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8657Розроблено новий вид масляної пасти із включенням до її складу прополісу. разработка нового вида масляной пасты из включением в ее состав прополиса. A new type of butter paste with pripolis was developed.otherмасляна пастапрополісфункціональний продуктbutter pastepropolisfunctional foodкафедра технології молока і молочних продуктівАктуальність включення прополісу як поліфункціональної добавки до складу маслної пастиThesis