Актуальність включення прополісу як поліфункціональної добавки до складу маслної пасти - Рашевська, Тамара Олексіївна; Двойнікова, О. П. (My University, 2013)
Розроблено новий вид масляної пасти із включенням до її складу прополісу. разработка нового вида масляной пасты из включением в ее состав прополиса. A new type of butter paste with pripolis was developed.
Keywords: масляна паста; прополіс; функціональний продукт; butter paste; propolis; functional food; кафедра технології молока і молочних продуктів