Дослідження впливу картопляної клітковини на технологічні властивості напівфабрикатів - Михалевич, Артур Петрович; Овсієнко, Кіра Володимирівна; Тимчук, Алла Вікторівна (My University, 2018)
В роботі експериментально досліджено вплив окремих рецептурних компонентів не молочного походження та їх композицій на технологічні властивості напівфабрикатів до термічного оброблення. Доцільним є заміна частини борошна пшеничного та меланжу на картопляну клітковину, для корегування якісних властивостей у готових виробах - напівфабрикатах. In the work, the influence of separate non-lactic formulation components and their compositions on the technological properties of semi-finished products prior to heat treatment has been experimentally investigated. It is advisable to replace a part of flour of wheat and melange on potato fiber, for adjusting qualitative properties in finished products - semi-finished products.
Keywords: картопляна клітковина; potato fiber; термічна обробка; heat treatment; напівфабрикати; semi-finished products; кафедра технології молока і молочних продуктів