Розроблення масляної пасти "Медова" - Любенко, Г. Д.; Іовчева, І. А. (My University, 2012)
Було розроблено масляну пасту "Медова" з додавання продуктів бджільництва, інуліном і насіння льону та сиропу з квітів липи, що має лікувально-профілактичні властивості. We developed butter paste with additives of bee products, inulin, flaxseed and linden flower syrup.
Keywords: масляна паста; інулін; омега-3; butter paste; inulin; omega-3; кафедра технології молока і молочних продуктів