Василенко, Юлія МиколаївнаГавриш, Андрій ВолодимировичФалендиш, Наталія ОлексіївнаНєміріч, Олександра ВолодимирівнаІщенко, Тетяна ІванівнаТкачук, Юрій Михайлович2015-10-162015-10-162015Вплив плодового й овочевого соків на властивості тіста і якість булочних виробів / Ю. М. Василенко, А. В. Гавриш, Н. О. Фалендиш та ін. // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2015. - № 06 (127). – С. 13-17.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21717Досліджено вплив гарбузового і журавлиного соків на властивості тіста та органолептичні, фізико-хімічні показники якості булочних виробів. Визначено оптимальне дозування овочевого та плодового соків для виробництва виробів спеціального призначення. The effect of pumpkin and cranberry juice on the properties of dough and sensory, physical and chemical quality of bakery products. The optimal dosage of vegetable and fruit juice for the manufacture of special purposeuk-UKсік гарбузовийpumpkin juiceсік журавлиниcranberry juiceякістьqualityбулочні вироби спеціального призначенняbakery products for special purposesкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра готельно-ресторанної справиВплив плодового й овочевого соків на властивості тіста і якість булочних виробівArticle