Вплив плодового й овочевого соків на властивості тіста і якість булочних виробів - Василенко, Юлія Миколаївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ткачук, Юрій Михайлович (My University, 2015)
Досліджено вплив гарбузового і журавлиного соків на властивості тіста та органолептичні, фізико-хімічні показники якості булочних виробів. Визначено оптимальне дозування овочевого та плодового соків для виробництва виробів спеціального призначення. The effect of pumpkin and cranberry juice on the properties of dough and sensory, physical and chemical quality of bakery products. The optimal dosage of vegetable and fruit juice for the manufacture of special purpose
Keywords: сік гарбузовий; pumpkin juice; сік журавлини; cranberry juice; якість; quality; булочні вироби спеціального призначення; bakery products for special purposes; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; кафедра готельно-ресторанної справи