Організація підтримки та прийняття рішень при прецедентному керуванні технологічними процесами - Проскурка, Євген Сергійович; Кишенько, Василь Дмитрович (My University, 2011)
Розглядається організація підтримки та прийняття рішень при прецедентному керуванні технологічними процесами. Organization of support and decision-making under precedent management of technological processes is considered.
Keywords: прецедент; precedent; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка