Андреєва, Анна Юріївна2021-05-122021-05-122020Андреєва, А. Ю. Проект технічного переоснащення кристалізаційного відділення Новооржицького цукрового заводу за Брауншвейгським способом з метою підвищення ефективності роботи відділення : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анна Юріївна Андреєва ; наук. керівник Ігор Борисович Петриченко. – Київ, 2020. – 119 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33924кристалізаційне відділеннярафінаціяцукоруварюваннякристалізаціяутфелькристалізатормелясакафедра технології цукру і підготовки водиПроект технічного переоснащення кристалізаційного відділення Новооржицького цукрового заводу за Брауншвейгським способом з метою підвищення ефективності роботи відділення