Теоретичні аспекти розвитку та оцінки трудового потенціалу - Михайленко, Ольга Валеріївна (My University, 2010)
В статті визначена економічна та соціальна сутність трудового потенціалу; проведено порівняльний аналіз основних якісних характеристик трудового потенціалу.

Іn the article is certain economic and social essence of labour potential; the comparative analysis of basic high-quality descriptions of labour potential is conducted.
Keywords: трудовий потенціал; arelabour potential; конкурентоспроможність трудового потенціалу; кадри; освіта; професіоналізм; competitiveness of labour potential; shots; education; professionalism; кафедра обліку і аудиту