Удосконалення технології рибних снеків на основі лосося зі зменшеним вмістом солі - Соловей, Олена Сергіївна; Шутюк, Віталій Володимирович; Нечаєв, Олександр Леонідович (My University, 2019)
В роботі розглянуто проблеми раціонального використання рибних відходів лосося. В результаті дослідів запропоновано виробництво рибних снеків з низьким вмістом кухонної солі за рахунок додавання пряно ароматичних приправ, що дозволить зменшити навантаження на нирки і серцево-судинну систему. The paper deals with the problems of rational use of salmon fish waste. As a result of experiments the production of fish snacks with a low content of salt by the addition of spicy aromatic seasonings is proposed, which will reduce the load on the kidneys and the cardiovascular system.
Keywords: снеки; лосось; технологія; snacks; salmon; technology; кафедра технології консервування