Дослідженння гідролізу пектиновмісної речовини на основі органічних кислот - Бойко, О. М.; Жила, Л. В.; Бодров, Віктор Семенович (My University, 1998)
Наведено методику досліджень та аналіз залежності вмісту сухих речовин, вмісту пектину та його здатність утворювати драглі – від температури, тривалості, рН суміші та типу органічних кислот. There are methods of researches and analysis of the dependence of containing dry substance pectin and it’s ability to make jelly due to temperature, continues, pH mixture and type of organic acids.
Keywords: гідроліз; пектиновмісні речовини; hydrolysis; pectin substance; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв