Економічна доцільність концентрації та централізації капіталу провідними світовими підприємствами індустрії гостинності - Закарян, Аліна Арменівна; Нікітіна, Тетяна Андріївна (My University, 2024)
У світі сучасного господарювання та глобалізації економічна доцільність концентрації та централізації капіталу набуває важливого значення, особливо у сфері гостинності. Провідні світові підприємства в індустрії гостинності активно впроваджують стратегії концентрації, спрямовані на оптимізацію ресурсів та забезпечення ефективності в умовах конкурентного середовища. Це допомагаєготельним підприємствам розширювати свій вплив на глобальному ринку та заохочувати туристів саме до відвідування готелів їх мережі

In the world of modern management and globalization, the economic expediency of concentration and centralization of capital becomes important, especially in the field of hospitality. The world's leading enterprises in the hospitality industry are actively implementing concentration strategies aimed at optimizing resources and ensuring efficiency in a competitive environment. This helps hotel companies to expand their influence on the global market and encourage tourists to visit the hotels of their network
Keywords: концентрація капіталу; централізація капіталу; індустрія гостинності; concentration of capital; centralization of capital; hospitality industry; кафедра готельно-ресторанної справи