Процеси і обладнання фармацевтичної та мікробіологічної промисловості - Прохоров, Олександр Миколайович; Шутюк, Віталій Володимирович (My University, 2004)
Призначення даного курсу - дати майбутнім фахівцям достатні знання про основні закономірності протікання процесів в обладнанні фармацевтичних і мікробіологічних виробництв, математичне описування даних процесів раціональні методи будови обладнання та методи його розрахунку. Purpose of the course - to give future professionals sufficient knowledge of the basic laws of processes in the pharmaceutical and microbiological equipment industries, mathematical description of these processes rational methods of construction equipment and methods of calculation.
Keywords: дробарка; розрахунок; розв`язання задач; crusher; calculation; solving problems; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра технології консервування