Інтенсифікація процесу відмивання буряків з удосконаленням барабанної бурякомийки - Лошак, Антон Костянтинович; Бабко, Євген Миколайович (My University, 2019)
Використання активаторів з щітковими вставками показало значно більшу ефективність. Ефект очищення у середньому по серії дослідів склав 2%, коливаючись у окремих партіях коренеплодів від 78% до 87%.The use of activators with brush inserts showed much greater efficiency. The purification effect averaged over a series of experiments was 2%, fluctuating in individual batches of root crops from 78% to 87%.
Keywords: очищення; буряк; department of technological equipment and computer technologies of designing; cleaning; beet; бурякомийка; beet washer; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування