Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті - Національний університет харчових технологій (My University, 2016)
Розглянуто проблеми удосконалення існуючих та створення нових енерго- та ресурсоощадних технологій для виробництва харчових продуктів на основі сучасних фізико-хімічних методів, використання нетрадиційної сировини, новітнього технологічного та енергозберігаючого обладнання, підвищення ефективності діяльності підприємств, а також результати науково-дослідних робіт студентів з метою підвищення якості підготовки майбутніх фахівців харчової промисловості. The problems of improving existing and creating new energy and resource saving technologies for food production based on modern physical and chemical methods, the use of new raw material, advanced techtech and energy saving equipment, improve the efficiency of subenterprises and the results of scientific research to improve student quality training of future professionals of the food industry.
Keywords: ресурсоощадні технології; енергозберігаюче обладнання; харчова промисловість; наукові здобутки; функціональні продукти; resource saving technologies; energy-saving equipment; food processing; scientific achievements; functional foods