Таценко, ОлексійГолікова, Тетяна Петрівна2014-12-052014-12-052014Таценко, О. Дослідження впливу маринадів на втрату ваги у м'ясі / Олексій Таценко, Тетяна Голікова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 419-420.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19094Під час теплового обробляння спостерігається зменшення ваги м'яса, що суттєво впливає на його поживну цінність і виробничі втрати. Максимальні втрати у вазі м'яса характерні для смаженої яловичини.uk-UKсмажена яловичинаroast beefвипаровування водиevaporation of waterмаринадmarinadeвиробничі втратиproduction lossesкафедра готельно-ресторанної справиДослідження впливу маринадів на втрату ваги у м'ясіOther