Овакімян, Лаура АрменівнаЧорний, Валентин МиколайовичМисюра, Тарас ГригоровичПопова, Наталія Вікторівна2019-05-312019-05-312018Овакімян, Л. А. Дослідження процесу настоювання кореня імбиру / Л. А. Овакімян, В. М. Чорний, Т. Г. Мисюра, Н. В. Попова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня, 2018. – Київ : НУХТ, 2018. – Ч. 2. - С. 190.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29404В роботі досліджено і отримано оптимальні режими настоювання кореню імбиру, які можуть бути рекомендовані для застосування на виробництвах настоїв. Наведено оптимальні режими настоювання з метою вилучення найбільшої кількості вітаміну С, які є: температура 30 ºС, гідромодуль 16, тривалість 105хв. In this work the optimal regimens of ginger root infusion are investigated and obtained, which can be recommended for use in the production of infusions. The optimal regimens of infusion are indicated in order to extract the greatest amount of vitamin C, which is: temperature 30 ºС, hydromodule 16, duration 105 minutes.uk-UKнастоюванняімбирвітамінinfusiongingervitaminкафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра експертизи харчових продуктівДослідження процесу настоювання кореня імбируThesis