Стан та тенденції розвитку підприємств дитячого харчування - Юрченко, Наталія (My University, 2015)
Існуюча в Україні державна політика, в недостатній мірі, стимулює розвиток підприємств-виробників дитячого харчування і не забезпечує комплексної системи управління та підтримки підприємств галузі. The current Ukraine government policy not sufficiently stimulated producers of baby food and does not provide comprehensive management and support of the industry.
Keywords: дитяче харчування; baby food; молочні продукти; milk products