Грек, Олена ВікторівнаОнопрійчук, Олена Олександрівна2014-11-052014-11-052014Грек, О. В. Моделювання показників якості альбумінно-рослинних сумішей / О. В. Грек, О. О. Онопрійчук // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 300.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18059Переробка молочної сироватки залишається актуальним направленням пов'язаним з виробництвом комбінованих продуктів, до складу яких входять похідні сироватки та сировина рослинного походження. Processing whey remains relevant direction associated with the production of composite products, which include derived serum and raw materials of plant origin.otherкомбіновані продуктиальбумінна масамолочна сироваткаstacked productsalbuminna weightwheyкафедра технології молока і молочних продуктівМоделювання показників якості альбумінно-рослинних сумішейOther