Моделювання показників якості альбумінно-рослинних сумішей - Грек, Олена Вікторівна; Онопрійчук, Олена Олександрівна (My University, 2014)
Переробка молочної сироватки залишається актуальним направленням пов'язаним з виробництвом комбінованих продуктів, до складу яких входять похідні сироватки та сировина рослинного походження. Processing whey remains relevant direction associated with the production of composite products, which include derived serum and raw materials of plant origin.
Keywords: комбіновані продукти; альбумінна маса; молочна сироватка; stacked products; albuminna weight; whey; кафедра технології молока і молочних продуктів